FÖRSÄLJNING

Kontakta oss: 070-4231448 eller info@jernuddens.se

Jernuddens är återförsäljare åt hela BOETTs sortiment med inrikting av jaktsortimentet.

Vill du låna hem och prova produkterna eller beställa direkt så kontakta oss!

Heck-Pack är mobilt transportsystem för montering på bilens dragkula.

Heck-Pack´s transportsystem bygger på det unika och patenterade enhandsgreppet som sitter bättre och stadigare än något annat motsvarande fäste för dragkulor. Heck-Pack är testat och godkänt för framförande i trafik inom hela EU. I sitt standardutförande kan man använda Heck-Pack till det mesta en jägare eller friluftsmänniska kan kan tänka sig. I korgen kan man frakta vilt, sopor, bensindunkar, gräsklippare, motorsågar och allt annat som man kanske inte vill ha in i bilen av olika skäl.

CANADA-pulkan är konstruerad för att underlätta transporter av villebråd mm.

CANADA-pulkan är lätt att hålla ren, är extremt slitstark & slagtålig och väger bara ca 14 kg.

CANADA-pulkan är mycket följsam och lätt att dra, den glider “som på snö” på alla underlag. Dra den för hand i jaktlaget eller med terrängfordon.


Den har använts av nöjda jägare från norr till söder sedan 2003 och är omtyckt för sin enkelhet. Denna nya, andra generationens skogspulka, har en förbättrad unik form som underlättar transporter av stora villebråd ännu mer. Det finns ingen annan produkt som har samma smidiga utformning och kvalitet.


Förutom att ha den vid jakt kan den med fördel användas till att dra det mesta med. I jord- och skogsbruket drar man stockar, stenar, plantor, nyfödda kalvar, sjuka djur osv eller annat tungt som är besvärligt att flytta på. Är olyckan framme eller om någon blir sjuk då kan den användas som bår.

Ett foder för alla hundar!

Halla Foder lever upp till höga svenska kvalitetskrav på ingående råvaror, optimerad sammansättning, högteknologisk tillverkningsprocess och nyproducerat hundfoder. Produktionen bidrar till bättre miljö tack vare korta gemensamma transporter inom landet.


Knivmakare Astor Eklund

Nu hittar du även denna typ av välgjorda knivar av högsta kvalité hos Jernuddens.


Ingen kniv är lik den andra! Knivmakare är Astor Eklund, Vimmerby. Kontakta Jernuddens för mer information. Exempel på material är stabiliserad granmasur, nickelsilver, svart space, tenn, buffelhorn samt älghorn.


●     Kontakt: Kim Börjesson info@jernuddens.se     ●     Hemsida av Emma Jansson, www.emmajansson.se     ●     © Jernuddens     ●