RÅDJURSJAKT MED HUND 1 oktober- 31 januari

Vi kan arrangera  rådjursjakt med drivande hund  men det finns även möjlighet för dig som jägare att ta med din egen hund till oss.

  Just nu har vi två områden för hundjakt, totalt 500 ha, med en god rådjursstam.


BOCKJAKT 16-20 augusti

Alternativ 1 - Vimmerby

Bockjakt erbjuds på ca 270 ha mark blandat med skog, åkrar och kalhyggen. Jaktområdet ligger i anslutning till Vimmerby. Boendet ligger mitt i området.


Alternativ 2 - Hultsfred

Bockjakt med chans till medaljbock och vildsvin som bonus erbjuds på ca 240 ha mark blandat med skog, åkrar och kalhyggen.  Jaktområdet ligger strax utanför Hultsfred. Boende på området.Alternativ 3 - Åseda

Bockjakt erbjuds på ca 280 ha mark blandat med skog, åkrar och kalhyggen.  Jaktområdet ligger i Uppvidinge kommun.   Boendet ligger mitt i området.

Alternativ 4 - Mörlunda

Bockjakt med god chans till medaljbock och vildsvin som bonus erbjuds på ca 450 ha mark blandat med skog, åkrar och kalhyggen.  Jaktområdet ligger i strax utanför Mörlunda.   Boendet ligger mitt i området.

Kontakta oss för mer information om jakt och boende.

Möjlighet att skjuta vildsvin ingår alltid i våra bockjakter. Både på åtel och fält på samtliga områden. Lämna dina egna önskemål så bygger vi ett paket som passar dig.

●     Kontakt: Kim Börjesson info@jernuddens.se     ●     Hemsida av Emma Jansson, www.emmajansson.se     ●     © Jernuddens     ●