●     Kontakt: Kim Börjesson info@jernuddens.se     ●     Hemsida av Emma Jansson, www.emmajansson.se     ●     © Jernuddens     ●

bildspel10
bildspel8 copy
bildspel6 copy

OM JERNUDDENS

Jernuddens är en enskild firma som är verksam inom jord och skog men huvudnäringen är jaktturism. Årligen tar vi emot cirka 170 jaktgäster från Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland som i huvudsak jagar vildsvin, rådjur, fågel och älg. Vår affärsidé är att guida varje gäst till en unik upplevelse i skogen tillsammans med mat och boende.

2016 investerade vi i en jaktfastighet i södra Lappland. Där erbjuder vi både jakt, fiske och boende i en fantastisk natur. Tänk dig en dag där du jagar skoveloxar med egen hund och avslutar dagen med bastubad under norrskenet vid strandkanten.

En annan del av jaktverksamheten är försäljning av viltköttlådor.


Vi sätter upp långsiktiga mål där vi jobbar med viltvård för hållbara viltstammar. Att hålla hög etik och moral är alltid vår ambition. Namnet Jernuddens är taget från den udde som sträcker sig söder ut i sjön Hulingen i Hultsfreds kommun. Det är där vi utgår ifrån.OM KIM BÖRJESSON

Jag har fiskat och jagat sedan barnsben. Jag utvecklade fisket i tonåren genom specimenmete med inriktning främst på karp och sutare. Sedan 20-årsåldern har fisket hamnat i skuggan av jakten.

När jag själv jagar så gör jag det helst med någon av mina hundar,  gråhund eller tax.

2011 tog jag över min släktgård i byn Jernudda, ca 5 km utanför Hultsfred, där jag nu bor och verkar tillsammans med min sambo.


KONTAKTUPPGIFTER

Kim Börjesson

Jernudda 6

577 91 Hultsfred


E-post: info@jernuddens.se

Telefon: 070-423 14 48

Bankgiro: 522-2864


Företaget innehar F-skatt